Jul 2017

Jul 2017 på Bollinis

 

Lukket

d. 24+25+26 december

 

 

Juleplatte 2017

fra kl. 11:00 - 16:00

 

Marinerede sild

Rejer med mayonnaise

Fiskefilet med citron og remoulade

Lun leverpostej med bacon og ristede svampe

Andebryst med portvinskogte svesker og appelsin

Ribbensteg med rødkål og agurkesalat

Samt brød, smør og fedt

 

Vinanbefaling

Pinot Grigio Bertoldi

Halvtør, mild og let cremet

55.- / 199.-

 

Ripasso Superior Semprebon - Valpollicella Classico DOC

Blød og charmerende med fin power, klassisk Italiensk

279.-

 

 

Ris a la mande med kirsebær sauce

 

Kr. 189,-

 

 

 

 

Julemenu 2017

Fra d. 15. november - 23. descember 2017

 

Flødelegeret aspargessuppe toppet med bacon

Hertil Bollinis hjemmebagt brød og smør

 

Vinanbefaling

Sancerre Franck Millet - Loire AOC

329.-

 

1/4 helstegt Andesteg a l órange

Serveres med små hvide kartofler ristet i andefedt drysset med timian,

lun rødkål samt portvinskogte svesker,

ledsaget af andesauce tilsmagt med appelsin

 

Vinanbefaling

Zinfandel Old Vines Bogle - California, USA

309.-

 

Hjemmelavet ris á la mande

med lun kirsebærsauce

 

Vinanbefaling

Tawny Port Romariz - Porto,, Portogal

45.- / 269.-

 

 

2 retter

kr. 245,-

3 retter

kr. 275,-

 

 

 

 

 

 

Bollinis Hedehusene - Hovedgaden 437 - Hedehusene - 46 56 00 95 - info@bollinishedehusene.dk åben alle dage fra kl. 11:00

Se smiley for Bollinis Hedehusene
Se smiley for Hedehusenes Selskabslokaler