Månedens Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Månedens Menu

marts 2019

 

 

Forret

Laksetartar på bund af avokado

Hertil Bollinis hjemmebagte brød og smør

 

Vinanbefaling:

Chardonnay Bogle - California, USA 299.-

Fadlageret, fyldig og cremet

 

Hovedret

Lammekrone stegt i hvidløg og timian, serveres med kryddersmør

samt bagt kartoffel

Hertil Bollinis salatbar

 

Vinanbefaling:

Château Billiron Bouquey - Saint-Emilion Grand Cru 429

Klassisk tør og charmerende Merlot/Carbernet blend

eller

Zinfandel Old Vines Bogle - California, USA 309

Charmerende frugtig og smagfuld med god power

 

Dessert

Bollinis creme brûlee

 

Vinanbefaling:

Sauternes Eschenauer - Bordeaux, Frankrig 59/299

Klassisk lys Sauternes med fin frisk sødme

 

 

Pr. person

3 retter kr. 279.-

2 retter kr. 239.-

 

 

Køkkenet har åbent hver dag fra kl. 11:00 - 21:30

Telefon 46560095

Bollinis Hedehusene - Hovedgaden 437 - Hedehusene - 46 56 00 95 - info@bollinishedehusene.dk åben alle dage fra kl. 11:00

Se smiley for Hedehusenes Selskabslokaler
Se smiley for Bollinis Hedehusene