Månedens Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

Månedens Menu

januar 2019

 

 

Forret

Lækker cremet grønsagssuppe med fløde

Hertil Bollinis hjemmebagte brød og smør

 

Vinanbefaling:

Sauvignon Blanc Double Cove 59/249

Frisk og frugtig med toner af hyldeblomst

 

Hovedret

Lammeskank saute, ledsaget af kartoffelmos

samt lækker champignonsauce af egen sky

Hertil Bollinis salatbar

 

Vinanbefaling:

Château Billiron Bouquey - Saint- Emmilion Grand Cru 429

Klassisk tør og charmerende Merlot/Cabernet blend

eller

Zinfandel Old Vines Bogle - California, USA 309

Charmerende frugtig og smagfuld med god power

 

Dessert

Penna Cotta med hvid chokolade, bærcoulis samt friske bær

 

Vinanbefaling:

Sauternes Eschenauer - Bordeaux, Frankrig 59/249

Sødmefuld og charmerende

 

 

Pr. person

3 retter kr. 279.-

2 retter kr. 239.-

 

 

Køkkenet har åbent hver dag fra kl. 11:00 - 21:30

Telefon 46560095

Bollinis Hedehusene - Hovedgaden 437 - Hedehusene - 46 56 00 95 - info@bollinishedehusene.dk åben alle dage fra kl. 11:00

Se smiley for Bollinis Hedehusene
Se smiley for Hedehusenes Selskabslokaler