Månedens Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

Månedens Menu

april 2018

 

 

Forret

Tunmousse med avokado lagt på bund af ruccolasalat

Hertil Bollinis hjemmebagte brød og smør

 

Vinanbefaling:

Sancerre Franck Millet - Loire AOC 329

Tør, frisk og frugtig Sauvignon Blanc.

 

Hovedret

Tournedos med dagens garniture, pomme fondant samt champignonsauce.

Hertil Bollinis salatbar

 

Vinanbefaling: Amarone Bertoldi - Valpolicella Classico DOCG 399

Silkeblød balance mellem rå power og forfinet elegance.

eller

Shiraz McPherson - SA, Australien 50 /199

Kraftig frugtbombe med lette krydrede toner.

 

Dessert

Penna Cotta

 

Vinanbefaling:

Cava Semi-Sec Ana Ferret - Penedes, Spanien 59/249

Sødmefuld og charmerende mousserende vin.

 

 

Pr. person

3 retter kr. 279.-

2 retter kr. 239.-

 

 

Køkkenet har åbent hver dag fra kl. 11:00 - 21:30

Telefon 46560095

 

Bollinis Hedehusene - Hovedgaden 437 - Hedehusene - 46 56 00 95 - info@bollinishedehusene.dk åben alle dage fra kl. 11:00

Se smiley for Bollinis Hedehusene
Se smiley for Hedehusenes Selskabslokaler