Månedens Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

Månedens Menu

oktober 2018

1. oktober - 14. november 2018

 

 

Forret

Græskarsuppe toppet med let pisket flødeskum

og ristede græskarkerner

Hertil Bollinis hjemmebagte brød og smør

 

Vinanbefaling:

Sancerre Frank Millet - Loire AOC 329

Tør, frisk og frugtig Sauvignon Blanc

 

Hovedret

Skiver af helstegt marineret kalveculotte. serveres med dagens

garniture og pomme rösti samt gorgonzolasauce

Hertil Bollinis salatbar

 

Vinanbefaling:

Ripasso Superiore Semprebon - Valpolciella Classico DOC 279

Blød og charmerende med fin power. Klassiksk italiensk

eller

Pinot Noir Bogle - California, USA 329

Tør og saftig med fløjlsblød charmerende elegance

 

Dessert

Creme Brûlèe

 

Vinanbefaling:

Sauternes Eschenauer - Bordeaux, Frankrig 59/249

Sødmefuld og charmerende

 

 

Pr. person

3 retter kr. 279.-

2 retter kr. 239.-

 

 

Køkkenet har åbent hver dag fra kl. 11:00 - 21:30

Telefon 46560095

Bollinis Hedehusene - Hovedgaden 437 - Hedehusene - 46 56 00 95 - info@bollinishedehusene.dk åben alle dage fra kl. 11:00

Se smiley for Bollinis Hedehusene
Se smiley for Hedehusenes Selskabslokaler