Månedens Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

Månedens Menu

juli 2018

 

 

Forret

Lækker moden avokado, på bund af mix salat og toppet med krabbekød samt Thousand Island

Hertil Bollinis hjemmebagte brød og smør

 

Vinanbefaling:

Sancerre Frank Millet - Loire AOC 329

Tør, frisk og frugtig Sauvignon Blanc

 

Hovedret

Lammeskank saute ledsaget af kartoffelmos

samt lækker champignonsauce af egen sky

Hertil Bollinis salatbar

 

Vinanbefaling:

Pinor Noir Bogle - Califonia, USA 329

Tør og saftig med fløjlsblød charmerende elegance

eller

Shiraz McPherson - SA, Australien 50 /199

Kraftig frugtbombe med lette krydrede toner.

 

Dessert

Friske sommer jordbær ledsaget af vaniljeis

 

Vinanbefaling:

Château Fortin Loupiac - Bordeaux, Frankrig 59/299

Gylden Sauternes-stil med fin sødme

 

 

Pr. person

3 retter kr. 279.-

2 retter kr. 239.-

 

 

Køkkenet har åbent hver dag fra kl. 11:00 - 21:30

Telefon 46560095

 

Bollinis Hedehusene - Hovedgaden 437 - Hedehusene - 46 56 00 95 - info@bollinishedehusene.dk åben alle dage fra kl. 11:00

Se smiley for Bollinis Hedehusene
Se smiley for Hedehusenes Selskabslokaler