Månedens Menu
Se smiley for Bollinis Hedehusene



.


.

Månedens Menu

oktober 2019



Forret

Græskarsuppe toppet med let pisket fødeskum og ristede græskarkerner

Hertil Bollinis hjemmebagte brød og smør


Vinanbefaling:

Sauvignon Blanc Double Cove - Marlborough New Z      59/249


Hovedret

Lammeskank saute ledsaget af kartoffelmos, dagens garniture

samt lækker champignonsauce af egen sky

Hertil Bollinis salatbar


Vinanbefaling:

Château Billeron Bouquey - Saint-Emilion Grand Cru    429.-



eller


Zinfandel Old Vines Bogle - California, USA    309.-




Dessert

   Lækker hjemmelavet     

Panna cotta med hvid chokolade toppet med hindbærcoulis


Vinanbefaling:

Sauternes Eschenauer - Bordeaux, Frankrig    59/299

Klassisk lys Sauternes med fin frisk sødme



Pr. person

3 retter kr. 299.-

2 retter kr. 259.-

Se smiley for Hedehusenes Selskabslokaler