Månedens Menu










Månedens Menu

maj 2019



Forret

Friske hvide asparges med rejer og hjemmelavet citronmayonnaise

Hertil Bollinis hjemmebagte brød og smør


Vinanbefaling:

Sauvignon Blanc Double Cove - Marlborough, New Zealand   59.-      249.-

Frisk og frugtig med toner af hyldeblomst


Hovedret

Tournedos med dagens garniture, pommes frites og champignonsauce

Hertil Bollinis salatbar


Vinanbefaling:

Zinfandel Old Vines Bogle - California, USA   309.-

Charmerende frugtig og smagfuld med god power


eller


Sette Vigne - 7 druer/7 områder    289.-

Super komplekst blend af 7 druer fra 7 områder


Dessert

Bollinis rabarbertrifli


Vinanbefaling:

Sauternes Eschenauer - Bordeaux, Frankrig 59/299

Klassisk lys Sauternes med fin frisk sødme



Pr. person

3 retter kr. 299.-

2 retter kr. 259.-



Køkkenet har åbent hver dag fra kl. 11:00 - 21:30

Telefon 46560095

Se smiley for Hedehusenes Selskabslokaler
Se smiley for Bollinis Hedehusene