Menu



Bollinis Menuer

Menu 1


-Lakseroulade -

Lakseroulade af røget laks, fyld af flødeost og stenbidderrogn

Hertil Bollinis hjemmebagte brød


-Oksemørbrad-

Grillet oksemørbrad(min 200 g.),

med garniture samt eget valg af sauce og kartoffel.

Hertil Bollinis salatbar


-Valgfri dessert-


289.-



Menu 2


-Carpaccio-

Silkeskåret oksemørbrad lagt på bund af rucola salat,

dryppet med hjemmelavet pesto, toppet med parmesan

Hertil Bollinis hjemmebagte brød


-Ribeye-

Grillet rib-eye(min 250 g.),

med garniture samt eget valg af sauce og kartoffel.

Hertil Bollinis salatbar


-Valgfri dessert-


289.-


Sauce:

Champignon, bearnaise, peber, rødvin, sky eller gorgonzolasauce


Kartoffel:

Pommefrites, bage, både eller små ovnbagte kryddermarinerede kartofler med skræl






.


.


.

Månedens Menu

oktober 2019



Forret

Græskarsuppe toppet med let pisket fødeskum og ristede græskarkerner

Hertil Bollinis hjemmebagte brød og smør


Vinanbefaling:

Sauvignon Blanc Double Cove - Marlborough New Z      59/249


Hovedret

Lammeskank saute ledsaget af kartoffelmos, dagens garniture

samt lækker champignonsauce af egen sky

Hertil Bollinis salatbar


Vinanbefaling:

Château Billeron Bouquey - Saint-Emilion Grand Cru    429.-



eller


Zinfandel Old Vines Bogle - California, USA    309.-




Dessert

   Lækker hjemmelavet     

Panna cotta med hvid chokolade toppet med hindbærcoulis


Vinanbefaling:

Sauternes Eschenauer - Bordeaux, Frankrig    59/299

Klassisk lys Sauternes med fin frisk sødme



Pr. person

3 retter kr. 299.-

2 retter kr. 259.-






 Stegt flæsk

Ad Libitum

Med persillesauce og hvide kartofler

samt fri salatbar

Kr. 119.-

Børn t.o.m. 11 år Kr. 60.-

Hver tirsdag og onsdag


Spareribs

Ad Libitum

Med steak pommefrites

samt fri salatbar

Kr. 129.-

Børn t.o.m. 11 år Kr. 65.-

Hver torsdag




Køkkenet har åbent hver dag fra kl. 11:00 - 21:30

Telefon 46560095




Se smiley for Hedehusenes Selskabslokaler