Menu



Bollinis Menuer

Menu 1


-Lakseroulade -

Lakseroulade af røget laks, fyld af flødeost og stenbidderrogn

Hertil Bollinis hjemmebagte brød


-Oksemørbrad-

Grillet oksemørbrad(min 200 g.),

med garniture samt eget valg af sauce og kartoffel.

Hertil Bollinis salatbar


-Valgfri dessert-


289.-


Menu 2


-Carpaccio-

Silkeskåret oksemørbrad lagt på bund af rucola salat,

dryppet med hjemmelavet pesto, toppet med parmesan

Hertil Bollinis hjemmebagte brød


-Ribeye-

Grillet rib-eye(min 250 g.),

med garniture samt eget valg af sauce og kartoffel.

Hertil Bollinis salatbar


-Valgfri dessert-


289.-


Sauce:

Champignon, bearnaise, peber, rødvin, sky eller gorgonzolasauce


Kartoffel:

Pommefrites, bage, både eller små ovnbagte kryddermarinerede kartofler med skræl






Månedens Menu

maj 2019



Forret

Friske hvide asparges med rejer og hjemmelavet citronmayonnaise

Hertil Bollinis hjemmebagte brød og smør


Vinanbefaling:

Sauvignon Blanc Double Cove - Marlborough, New Zealand   59.-      249.-

Frisk og frugtig med toner af hyldeblomst


Hovedret

Tournedos med dagens garniture, pommes frites og champignonsauce

Hertil Bollinis salatbar


Vinanbefaling:

Zinfandel Old Vines Bogle - California, USA   309.-

Charmerende frugtig og smagfuld med god power


eller


Sette Vigne - 7 druer/7 områder    289.-

Super komplekst blend af 7 druer fra 7 områder


Dessert

Bollinis rabarbertrifli


Vinanbefaling:

Sauternes Eschenauer - Bordeaux, Frankrig 59/299

Klassisk lys Sauternes med fin frisk sødme



Pr. person

3 retter kr. 299.-

2 retter kr. 259.-







 Stegt flæsk

Ad Libitum

Med persillesauce og hvide kartofler

samt fri salatbar

Kr. 119.-

Børn t.o.m. 11 år Kr. 60.-

Hver tirsdag og onsdag


Spareribs

Ad Libitum

Med steak pommefrites

samt fri salatbar

Kr. 129.-

Børn t.o.m. 11 år Kr. 65.-

Hver torsdag




Køkkenet har åbent hver dag fra kl. 11:00 - 21:30

Telefon 46560095




Se smiley for Hedehusenes Selskabslokaler
Se smiley for Bollinis Hedehusene