Mortens Aften 2018


Mortens Aften

Lørdag d. 10. november 2018



Forret

Lakseroulade med fyld af flødeost samt stenbiderrogn

Hertil Bollinis hjemmebagte brød og smør


Vinanbefaling:

Chardonnay Bogle - California, USA   299

Fadlageret, fyldig og cremet



Hovedret

Gammeldags andesteg med hvide og brune kartofler,

hertil rødkål,  portvinskogte svesker samt skøn andesauce


Vinanbefaling:

Amarone Bertoldi - Valpolicella Classico DOCG    399

Silkeblød balance mellem rå power og forfinet elegance


Dessert

Æbletrifli med makroner og flødeskum


Vinanbefaling:

Sauternes Eschenauer - Bordeaux, Frankrig      59/299

Klassisk lys Sauternes med fin frisk sødme



Pr. person

3 retter kr. 289.-

2 retter kr. 249.-


Køkkenet har åbent hver dag fra kl. 11:00 - 21:30

Telefon 46560095

Se smiley for Hedehusenes Selskabslokaler
Se smiley for Bollinis Hedehusene