Mortens Aften 2019
Se smiley for Hedehusenes Selskabslokaler


Mortens Aften

Søndag d. 10. november 2019



Forret

Hjemmelavet Asparges suppe toppet med bacon

Hertil Bollinis hjemmebagte brød og smør


Vinanbefaling:

Pinit Grigio Bertoldi - Garda DOC 55/199




Hovedret

Gammeldags andesteg med hvide og brune kartofler,

hertil rødkål,  portvinskogte svesker, ½ æble med ribsgelé

samt skøn andesauce


Vinanbefaling:

Amarone Bertoldi - Valpolicella Classico DOCG    399

Silkeblød balance mellem rå power og forfinet elegance


Dessert

Æbletrifli med makroner og flødeskum


Vinanbefaling:

Sauternes Eschenauer - Bordeaux, Frankrig      59/299

Klassisk lys Sauternes med fin frisk sødme



Pr. person

3 retter kr. 299.-

2 retter kr. 259.-


UD AF HUSET 10% i RABAT


Køkkenet har åbent hver dag fra kl. 11:00 - 21:30

Telefon 46560095