Vinaften






Vinaften



Onsdag d. 1. marts 2017 kl. 18:30


Vi siger tusinde tak til alle der deltog i en forrygende aften.


Forret

Tartar af koldrøget laks, lagt på bund af ruccola

toppet med creme af soltørrede tomater,

og stenbidderrogn

Serveres med ristet rugbrød samt hjemmebagt brød


Vin

McPherson Chardonnay - Australien

One Chain Chardonnay - Australien




Mellemret

Primmadonna med ristede pinjekerner


Vin

McPherson Sparkling Brut - Australien




Hovedret

Helstegt oksemørbrad i skiver

serveres med friske grøntsager, pomme fondant samt Sauce Bordelaise


Vin

Felicette Grenache - d’Oc, Frankrig

Luma Nero d’Avola - Sicilien, Italien

Caray 18 meses - Toro, Spanien


 


Dessert

Chokolademoussekage

Med nødder, mørk og lys chokolade


Vin

Romariz Tawny Port - Californien, USA

Chateau Fortin - Loupiac, Frankrig




4 retter og 8 vine

kr. 499,-





Køkkenet har åbent hver dag fra kl. 11:00 - 21:30

Telefon 46560095





Se smiley for Hedehusenes Selskabslokaler
Se smiley for Bollinis Hedehusene