Vinaften

 

 

 

 

 

Vinaften

 

 

Onsdag d. 1. marts 2017 kl. 18:30

 

Vi siger tusinde tak til alle der deltog i en forrygende aften.

 

Forret

Tartar af koldrøget laks, lagt på bund af ruccola

toppet med creme af soltørrede tomater,

og stenbidderrogn

Serveres med ristet rugbrød samt hjemmebagt brød

 

Vin

McPherson Chardonnay - Australien

One Chain Chardonnay - Australien

 

 

 

Mellemret

Primmadonna med ristede pinjekerner

 

Vin

McPherson Sparkling Brut - Australien

 

 

 

Hovedret

Helstegt oksemørbrad i skiver

serveres med friske grøntsager, pomme fondant samt Sauce Bordelaise

 

Vin

Felicette Grenache - d’Oc, Frankrig

Luma Nero d’Avola - Sicilien, Italien

Caray 18 meses - Toro, Spanien

 

 

Dessert

Chokolademoussekage

Med nødder, mørk og lys chokolade

 

Vin

Romariz Tawny Port - Californien, USA

Chateau Fortin - Loupiac, Frankrig

 

 

 

4 retter og 8 vine

kr. 499,-

 

 

 

 

Køkkenet har åbent hver dag fra kl. 11:00 - 21:30

Telefon 46560095

 

 

 

 

Bollinis Hedehusene - Hovedgaden 437 - Hedehusene - 46 56 00 95 - info@bollinishedehusene.dk åben alle dage fra kl. 11:00

Se smiley for Bollinis Hedehusene
Se smiley for Hedehusenes Selskabslokaler