Nytår 2017

Nytår 2017/18

Nytårsaften hos Bollinis

Søndag den 31. december 2017

 

 

DET LILLE RØDE HUS

 

Bollinis velkomst

Forret

Tartar af koldrøget laks, lagt på bund af ruccola

serveret med creme af soltørrede tomater,

toppet med stenbidderrogn og ristet rugbrød

Hertil Bollinis friskbagte brød

 

Til forretten anbefaler vi

Bogle Chardonnay California, USA

Fadlageret, fyldig og cremet

299.-

Mellemret

Citronsorbet

Hovedret

Helstegt krondyrsfilet, servers med pomme fondant,

bagte rodfrugter samt kantarel sauce

 

Til hovedretten anbefaler vi

Amarone Bertoldi - Valpolicella Classico DOGG

Silkeblød balance mellem rå power og forfinet elegance

399

 

Dessert

Bollinis desserttallerken beståen lækker cremet brownie,

hjemmerørt baileyis ledsaget af lidt frugt,

hele herligheden lagt på bund af bærcoulis

og pyntet med flødeskum

 

Til desserten anbefaler vi

Tawny Port Romariz - Porto, Potugal

Klassisk port med fin sødme og god blødhed

45.- / 269.-

 

Pris pr. couvert kr. 489,-

 

 

 

Nytårsmenuen kan også bestille ud af huset, menuen skal være bestil inden d. 29. december 2017 og afhentes lørdag d. 31. december før kl 17:00

Vi har åbent fra kl. 11:00

 

Bollinis Hedehusene - Hovedgaden 437 - Hedehusene - 46 56 00 95 - info@bollinishedehusene.dk åben alle dage fra kl. 11:00

Se smiley for Bollinis Hedehusene
Se smiley for Hedehusenes Selskabslokaler