Hovedretter

Hovedretter

 

Svinekam stegt som vildt, årstidens friske grønt samt waldorffsalat.............. 115,-

Gl. daws flæskesteg med hvide og brunede kartofler, rødkål og brun sovs .....115.-

Hvidløgsmarineret kalkunbryst, årstidens friske grønt......................................... 115,-

Kogt hamburgryg med årstidens friske grøntsager................................................. 115,-

Helstegt oksetyndsteg, årstidens friske grøntsager ............................................. 145,-

Okseculotte, årstidens friske grøntsager ................................................................. 145,-

Lammesteg serveret med årstidens friske grøntsager........................................... 145,-

Filet royal af gris hertil lynstegt grønt ...................................................................... 155,-

Kalvesteg stegt som vildt ................................................................................................ 155,-

Stegt laks, med lynstegt grønt og løse ris .................................................................. 175,-

Dampet laks, med årstidens friske grøntsager........................................................... 175,-

Helstegt dyreryg,serveret med ristede svampe og grønsager ............................. 195,-

Rødvinspocheret oksemørbrad serveret medårstidens grøn................................. 195,-Medaljon af dyrefilet, hertil årstidens friske grønsager, samt sauterede svampe

........ ..................................................................................................................................195,-

Beef Wellington med grøntorvets friske grønt ....................................................... 195,-

 

Til alle vores hovedretter har de frit valg mellem

 

Følgende kartofler

 

Smørstegte kartofler vendt med rosmarin

Pommes Rösti

Hvide kartofler

Bouillon kartofler

Ovnbagte kartofler

Pommes Hasselback

Grov kartoffelmos med urter

Pommes Rissolé

 

Samt følgende saucer

 

champignon-, bearnaise-, peber-, sky-, rødvins- eller gorgonzolasauce.

 

 

 

 

Køkkenet har åbent hver dag fra kl. 11:00 - 21:30

Telefon 46560095

Bollinis Hedehusene - Hovedgaden 437 - Hedehusene - 46 56 00 95 - info@bollinishedehusene.dk åben alle dage fra kl. 11:00

Se smiley for Bollinis Hedehusene
Se smiley for Hedehusenes Selskabslokaler