Hovedretter
Se smiley for Hedehusenes Selskabslokaler

Hovedretter


Svinekam stegt som vildt, årstidens friske grønt samt waldorffsalat.............. 115,-

Gl. daws flæskesteg med hvide og brunede kartofler, rødkål og brun sovs .....115.-

Hvidløgsmarineret kalkunbryst, årstidens friske grønt......................................... 115,-

Kogt hamburgryg med årstidens friske grøntsager................................................. 115,-

Helstegt oksetyndsteg, årstidens friske grøntsager ............................................. 145,-

Okseculotte, årstidens friske grøntsager ................................................................. 145,-

Lammesteg serveret med årstidens friske grøntsager........................................... 145,-

Filet royal af gris hertil lynstegt grønt ...................................................................... 155,-

Kalvesteg stegt som vildt ................................................................................................ 155,-

Stegt laks, med lynstegt grønt og løse ris .................................................................. 175,-

Dampet laks, med årstidens friske grøntsager........................................................... 175,-

Helstegt dyreryg,serveret med ristede svampe og grønsager ............................. 195,-

Rødvinspocheret oksemørbrad serveret medårstidens grøn................................. 195,-Medaljon af dyrefilet, hertil årstidens friske grønsager, samt sauterede svampe

........ ..................................................................................................................................195,-

Beef Wellington med grøntorvets friske grønt ....................................................... 195,-


Til alle vores hovedretter har de frit valg mellem


Følgende kartofler


Smørstegte kartofler vendt med rosmarin

Pommes Rösti

Hvide kartofler

Bouillon kartofler

Ovnbagte kartofler

Pommes Hasselback

Grov kartoffelmos med urter

Pommes Rissolé


Samt følgende saucer


champignon-, bearnaise-, peber-, sky-, rødvins- eller gorgonzolasauce.





Køkkenet har åbent hver dag fra kl. 11:00 - 21:30

Telefon 46560095