Valentin

 

 

Valentins menu

Torsdag d.14. februar 2019

 

 

Forret,

Laksetartar med avokado.

Serveres med hjemmebagt brød

 

Til forretten anbefaler vi

Chardonnay Bogle - California, USA 299

Fadlageret, fyldig og cremet

 

 

Hovedret

Skiver af helstegt oksetyndstegsfilet

servers med pomme fondant,bønner og peberfrugt samt rødvinssause

Hertil Bollinis salatbar

 

Til hoveretten anbefaler vi

Gamba - Valpolcella Classico DOC 59/249

Let og saftig klassiker

eller

Ripasso Superiore Semprebon - Valpolicella Classico DOC 279

Blød og charmerende med fin power. Klassisk Italiensk

 

Dessert

 

Karamelliseret figner, ledsaget af viniljeis,

toppet med valnødder samt revet citronskal

 

Til desserten anbefaler vi

Sauternes Eschenauer - Bordeaux, Frankrig 59/299

 

 

 

3 retter kr. 279,-

2 retter kr. 239,-

 

Bollinis Hedehusene - Hovedgaden 437 - Hedehusene - 46 56 00 95 - info@bollinishedehusene.dk åben alle dage fra kl. 11:00

Se smiley for Hedehusenes Selskabslokaler
Se smiley for Bollinis Hedehusene