Valentin



Valentins menu

Torsdag d.14. februar 2019



Forret,

Laksetartar med avokado.

Serveres med hjemmebagt brød


Til forretten anbefaler vi

Chardonnay Bogle - California, USA   299

Fadlageret, fyldig og cremet



Hovedret

Skiver af helstegt  oksetyndstegsfilet

servers med pomme fondant,bønner og peberfrugt samt rødvinssause

Hertil Bollinis salatbar


Til hoveretten anbefaler vi

Gamba - Valpolcella Classico DOC     59/249

Let og saftig klassiker

eller

Ripasso Superiore Semprebon - Valpolicella Classico DOC    279

Blød og charmerende med fin power. Klassisk Italiensk


Dessert


Karamelliseret figner, ledsaget af viniljeis,

toppet med valnødder samt revet citronskal


Til desserten anbefaler vi

Sauternes Eschenauer - Bordeaux, Frankrig      59/299




3 retter kr. 279,-

2 retter kr. 239,-


Se smiley for Hedehusenes Selskabslokaler
Se smiley for Bollinis Hedehusene