bollinis
Månedens Menu

LUKKET MANDAG


September Menu

Der tages forbehold for prisændringer



Forret
Gratinerede rejer i tomatsauce, tilsmagt med hvidvin og hvidløg

Hertil Bollinis hjemmelavede brød


Vinanbefaling:

Chardonnay Western Cellars WS - California gl. 65. fl. 269


Hovedret
Danske grillede lammekoteletter med hvidløgssmør, ledsaget af flødekartofler samt dagens garniture og champignonsauce

Hertil Bollinis salatbar


Vinanbefaling:

Crianza Edition Limitada Lar de Paula - Rioja

fl. 349
Kraftig og blød rødvin med lette krydrede noter.
el.
Amarone Bertoldi - Valpolicella Classico

fl. 449
Silkeblød balance mellem rå power og forfinet elegance.


Dessert

Hjemmelavet créme brûlée


Vinanbefaling:

Capetta Spumante Dolce - Italien gl. 59 fl. 249

Sødmefuld og charmerende spumante på Moscato druen

fl. 349



2 retter 299

3 retter 349




Restaurant Bollinis

Hovedgaden 437, 2640 Hedehusene

Hedehusene´s Selskabslokaler via/Bollinis, Hovedgaden 405

Tlf: 46 56 00 95


Køkkenet er åbent kl. 11.00 – 21:30

MANDAG LUKKET



Læs vores persondatapolitik her