Månedens Menu
Se smiley for Hedehusenes Selskabslokaler

Månedens menu 

februar 2020
                    

-Squash suppe-

Lækker hjemmelavet cremet butternut squash suppe.

Hertil Bollinis hjemmebagte brød


Vinanbefaling

Pinot Grigio Bertoldi - Garda DOC     55/199

Halvtør, mild og let cremet



-Kalveculotte-

Skiver af marineret kalveculotte, ledsaget af dagens garniture,

halve bagte kartofler med hvidløg samt vores lækre gorgonzolasauce.

Hertil Bollinis salatbar


Vinanbefaling

Pinot Noir Bogle - California, USA    329

Tør og saftig med fløjlsblød charmerende


eller


Sette Vigne - 7 druer/7 områder     289

Super kompleks blend af 7 druer fra 7 områder



-Chokoladefondant-

Chokoladefondant med vaniljeis


Vinanbefaling

Kopke Port Romarig - Porto, Portogal    45/269


2 retter kr. 259

3 retter kr. 299




Månedens menu 

marts 2020
                    

-Grønsags suppe-

Lækker hjemmelavet cremet suppe med

kartofler, peberfrugt, gulerødder, persille

squash, auberginer samt lidt fløde.

Hertil Bollinis hjemmebagte brød


Vinanbefaling

Chablis Domain Aleth - Bourgogne AOC    199

Tør, frisk og mineralsk Chardonnay



-Mørbradspyd-

Grillet oksemørbrad på spyd med 

løg, cherrytomat og peberfrugt.

Ledsaget af pommes anna samt champignonsauce

Hertil Bollinis salatbar


Vinanbefaling

Sette Vigne - 7 druer/7 områder    289

Super kompleks blend af 7 druer fra 7 områder


eller


Semprebon Ripasso Valpolicella Classico Superiore, italien    279

Blød og charmerende med fin power. Klassisk Italiensk


-Appelsin trifli-

Appelsin-trifli er både sprød, blød og frisk, og så er den perfefkt til kaffeelskere.

Cremen smager nemlig af kaffe


Vinanbefaling

Louis Eschenauer - dÓc VdP. Frankrig    49/169


2 retter kr. 259

3 retter kr. 299