Månedens Menu


Månedens menu 

januar 2020.


-Broccolisuppe-

Lækker hjemmelavet broccolisuppe toppet med sprød bacon.

Hertil Bollinis hjemmebagte brød


Vinanbefaling

Pinot Grigio Bertoldi - Garda DOC     55/199

Halvtør, mild og let cremet



-Tournedos-

Tournedos svøbt i bacon, hertil dagens ovnbagte garniture.

Serveres med flødekartofler gratineret med mozzzarellaost,

ledsaget af vores lækre rødvinssauce.

Hertil Bollinis salatbar


Vinanbefaling

Semprebon Ripasso Valpolciella Classico Superiore, Italien    279

Blød og charmerende med fin power, klassisk italiensk


eller


Primitivo/ Merlot Campo Marina - Puglia IGT    239

Frugtig, medium kraftig og sharmerende



-Bagte figner-

Bagte figner lagt på vaniljeis drysset med nødder og honning


Vinanbefaling

Kopke Port Romarig - Porto, Portogal    45/269


2 retter kr. 249

3 retter kr. 289



Se smiley for Hedehusenes Selskabslokaler