bollinis
Månedens Menu

September menu

 2021



Kold fiskeanretning

Dampet rødspætte med rejer, asparges samt hjemmelavet sennepsdressing

Hertil Bollinis hjemmebagte brød


Vinanbefaling:

Chablis Chartron et Trebuchet - Bourgogne

½fl. 199/fl. 389,-       299,-

Tør frisk og mineralsk Chardonnay


Lammeskank 

Langtidsbraiseret lammeskank med urter og kartoffelmos, ledsaget af skøn champignonsauce

Hertil Bollinis salatbar


Vinanbefaling:

Zinfandel Bogle - California, USA           329,-

Charmerende frugtig og smagfuld med god power


eller


Nero d'Avola Lumà - Sicilia    279

Saftig, blød og karakterfuld



Panna Cotta

Hjemmelavet Panna Cotta med brombær


Vinanbefaling:

Sauternes Eschenauer - Bordeaux, Frankriig  59/299

Klassisk lys Sauternes med fin frisk sødme.


3 retter   299,-

2 retter   269,-







Oktober menu

 2021


Gælder fra d. 1. oktober til 14. november 2021  


Græskarsuppe 

Lækker cremet Hokkaidosuppe, toppet med ristede græskarkerner samt creme fraiche

Hertil Bollinis hjemmebagte brød


Vinanbefaling:

Riesling Greenleaf - Rheinhessen (ØKO)    279,-

Halvtør og charmerende frugtig

med noter af blomster.



Krondyrsfilet 

Krondyrsfilet med små ovnbagte kryddermarinerede kartofler, ovnbagte rodfrugter og rødvinssauce

Hertil Bollinis salatbar


Vinanbefaling:

Côtes du Rhône Alain Jaume - Rhône (ØKO)           279,-

Medium kraftig og let krydret rødvin med fin tørhed.


eller


Amarone Bertoldi - Valpolicella Classico    429

Silkeblød balance mellem rå power

og forfinet elegance.




Brændte figner

Brændte figner ledsaget af vaniljeis

toppet med walnødder


Vinanbefaling:

Kopke Port Romariz - Porto, Portugal  45/269

Tranditionel port med fin sødme og god blødhed.


3 retter   329,-

2 retter   289,-



Restaurant Bollinis

Hovedgaden 437, 2640 Hedehusene

Hedehusene´s Selskabslokaler via/Bollinis, Hovedgaden 405

Tlf: 46 56 00 95


Åben hver dag fra kl. 11:00

Køkkenet lukker kl. 21:30


Læs vores persondatapolitik her