Menu
Se smiley for Bollinis Hedehusene




Bollinis Menuer

Menu 1


-Lakseroulade -

Lakseroulade af røget laks, fyld af flødeost og stenbiderrogn

Hertil Bollinis hjemmebagte brød


-Oksemørbrad-

Grillet oksemørbrad(min 200 g.),

med garniture samt eget valg af sauce og kartoffel.

Hertil Bollinis salatbar


-Valgfri dessert-


289.-



Menu 2


-Carpaccio-

Silkeskåret oksemørbrad lagt på bund af rucola salat,

dryppet med hjemmelavet pesto, toppet med parmesan

Hertil Bollinis hjemmebagte brød


-Ribeye-

Grillet rib-eye(min 250 g.),

med garniture samt eget valg af sauce og kartoffel.

Hertil Bollinis salatbar


-Valgfri dessert-


289.-


Sauce:

Champignon, bearnaise, peber, rødvin, sky eller gorgonzolasauce


Kartoffel:

Pommefrites, bage, både eller små ovnbagte kryddermarinerede kartofler med skræl





Månedens menu 

juni 2020

                   

-Sød chili med Danablu-

Sød chilli med fyld af cremet Castello Danablu.

Toppet med honning som er prikken over i´et

Hertil Bollinis hjemmebagte brød


Vinanbefaling:
Chardonnay Bogle - California, USA 299

Fadlageret, fyldig og cremet.


-Kalvemørbrad-

Lækker bøf af kalvemørbrad, serveres med lokale nye ovnbagte

kryddermarinerede kartofler samt dagens grillede garniture

ledsaget af vores hjemmelavede gorgonzolasauce.

Vinanbefaling:
Pinot Noir Bogle - California, USA 329
Tør og saftig med fløjlsblød charmerende elegance.


-Rabarbertrifili-

Hjemmelavet rabarbertrifili toppet med flødeskum


Vinanbefaling

Louis Eschenauer - d’Oc VdP, Frankrig 49 169

Klassisk tør og frisk let laksefarvet sydfransk rosé.



Vi glæder os til at se Jer


2 retter kr. 259-  

3 retter kr. 289-  


Stegt flæsk (fra kl. 16:00)

Ad Libitum

Med persillesauce og hvide kartofler

samt fri salatbar

Kr. 119.-

Børn t.o.m. 11 år Kr. 60.-

Hver tirsdag og onsdag


Spareribs

Ad Libitum

Med steak pommefrites

samt fri salatbar

Kr. 129.-

Børn t.o.m. 11 år Kr. 65.-

Hver torsdag




Køkkenet har åbent hver dag fra kl. 11:00 - 21:30

Telefon 46560095