Menu
Se smiley for Hedehusenes Selskabslokaler




Bollinis Menuer

Menu 1


-Lakseroulade -

Lakseroulade af røget laks, fyld af flødeost og stenbiderrogn

Hertil Bollinis hjemmebagte brød


-Oksemørbrad-

Grillet oksemørbrad(min 200 g.),

med garniture samt eget valg af sauce og kartoffel.

Hertil Bollinis salatbar


-Valgfri dessert-


289.-



Menu 2


-Carpaccio-

Silkeskåret oksemørbrad lagt på bund af rucola salat,

dryppet med hjemmelavet pesto, toppet med parmesan

Hertil Bollinis hjemmebagte brød


-Ribeye-

Grillet rib-eye(min 250 g.),

med garniture samt eget valg af sauce og kartoffel.

Hertil Bollinis salatbar


-Valgfri dessert-


289.-


Sauce:

Champignon, bearnaise, peber, rødvin, sky eller gorgonzolasauce


Kartoffel:

Pommefrites, bage, både eller små ovnbagte kryddermarinerede kartofler med skræl






Månedens menu 

februar 2020
                    

-Squash suppe-

Lækker hjemmelavet cremet butternut squash suppe.

Hertil Bollinis hjemmebagte brød


Vinanbefaling

Pinot Grigio Bertoldi - Garda DOC     55/199

Halvtør, mild og let cremet



-Kalveculotte-

Skiver af marineret kalveculotte, ledsaget af dagens garniture,

halve bagte kartofler med hvidløg samt vores lækre gorgonzolasauce.

Hertil Bollinis salatbar


Vinanbefaling

Pinot Noir Bogle - California, USA    329

Tør og saftig med fløjlsblød charmerende


eller


Sette Vigne - 7 druer/7 områder     289

Super kompleks blend af 7 druer fra 7 områder


-Chokoladefondant-

Chokoladefondant med vaniljeis


Vinanbefaling

Kopke Port Romarig - Porto, Portogal    45/269


2 retter kr. 259

3 retter kr. 299






 Stegt flæsk

Ad Libitum

Med persillesauce og hvide kartofler

samt fri salatbar

Kr. 119.-

Børn t.o.m. 11 år Kr. 60.-

Hver tirsdag og onsdag


Spareribs

Ad Libitum

Med steak pommefrites

samt fri salatbar

Kr. 129.-

Børn t.o.m. 11 år Kr. 65.-

Hver torsdag



Månedens menu 

marts 2020
                    

-Grønsags suppe-

Lækker hjemmelavet cremet suppe med

kartofler, peberfrugt, gulerødder, persille

squash, auberginer samt lidt fløde.

Hertil Bollinis hjemmebagte brød


Vinanbefaling

Chablis Domain Aleth - Bourgogne AOC    199

Tør, frisk og mineralsk Chardonnay



-Mørbradspyd-

Grillet oksemørbrad på spyd med 

løg, cherrytomat og peberfrugt.

Ledsaget af pommes anna samt champignonsauce

Hertil Bollinis salatbar


Vinanbefaling

Sette Vigne - 7 druer/7 områder    289

Super kompleks blend af 7 druer fra 7 områder


eller


Semprebon Ripasso Valpolicella Classico Superiore, italien    279

Blød og charmerende med fin power. Klassisk Italiensk


-Appelsin trifli-

Appelsin-trifli er både sprød, blød og frisk, og så er den perfefkt til kaffeelskere.

Cremen smager nemlig af kaffe


Vinanbefaling

Louis Eschenauer - dÓc VdP. Frankrig    49/169


2 retter kr. 259

3 retter kr. 299

Køkkenet har åbent hver dag fra kl. 11:00 - 21:30

Telefon 46560095