Menu
Se smiley for Bollinis Hedehusene



Køkkenet har åbent hver dag fra kl. 11:00 - 21:30

Telefon 46560095



Månedens menu 

september 2020


                   

-Forret

Ananasring med hønsesalat toppet med sprød bacon

Hertil Bollinis hjemmebagte brød


Vinanbefaling:

Sauvignon Blanc Double Cove - Marlborough, New Zeeland     59/249

Frisk og frugtig med toner af hyldeblomst.




-Kalvefilet-

Flammegrillet kalvefilet med dagens garniture,

ledsaget af pommes anna samt gorgonzolasauce

Hertil Bollinis salatbar


Vinanbefaling

Sette Vigne - 7 druer/7områder        289

Super kompleks blend af 7 druer fra 7 områder.




-Cantaloupe suppe-

Lækker hjemmelavet Cantaloupe suppe, toppet medvanilje is.


Vinanbefaling

Sauternes Eschenauer - Bordeaux, Frankrig        59/299

Klassisk lys Sauternes med fin frisk sødme.



3 retter   289

2 retter   259




Bollinis Menuer

Menu 1


-Lakseroulade -

Lakseroulade af røget laks, fyld af flødeost og stenbiderrogn

Hertil Bollinis hjemmebagte brød


-Oksemørbrad-

Grillet oksemørbrad(min 200 g.),

med garniture samt eget valg af sauce og kartoffel.

Hertil Bollinis salatbar


-Valgfri dessert-


289.-



Menu 2


-Carpaccio-

Silkeskåret oksemørbrad lagt på bund af rucola salat,

dryppet med hjemmelavet pesto, toppet med parmesan

Hertil Bollinis hjemmebagte brød


-Ribeye-

Grillet rib-eye(min 250 g.),

med garniture samt eget valg af sauce og kartoffel.

Hertil Bollinis salatbar


-Valgfri dessert-


289.-


Sauce:

Champignon, bearnaise, peber, rødvin, sky eller gorgonzolasauce


Kartoffel:

Pommefrites, bage, både eller små ovnbagte kryddermarinerede kartofler med skræl




  



Stegt flæsk (fra kl. 16:00)

Ad Libitum

Med persillesauce og hvide kartofler

samt fri salatbar

Kr. 119.-

Børn t.o.m. 11 år Kr. 60.-

Hver tirsdag og onsdag


Spareribs

Ad Libitum

Med steak pommefrites

samt fri salatbar

Kr. 129.-

Børn t.o.m. 11 år Kr. 65.-

Hver torsdag










Køkkenet har åbent hver dag fra kl. 11:00 - 21:30

Telefon 46560095