Menu




Bollinis Menuer

Menu 1


-Lakseroulade -

Lakseroulade af røget laks, fyld af flødeost og stenbiderrogn

Hertil Bollinis hjemmebagte brød


-Oksemørbrad-

Grillet oksemørbrad(min 200 g.),

med garniture samt eget valg af sauce og kartoffel.

Hertil Bollinis salatbar


-Valgfri dessert-


289.-



Menu 2


-Carpaccio-

Silkeskåret oksemørbrad lagt på bund af rucola salat,

dryppet med hjemmelavet pesto, toppet med parmesan

Hertil Bollinis hjemmebagte brød


-Ribeye-

Grillet rib-eye(min 250 g.),

med garniture samt eget valg af sauce og kartoffel.

Hertil Bollinis salatbar


-Valgfri dessert-


289.-


Sauce:

Champignon, bearnaise, peber, rødvin, sky eller gorgonzolasauce


Kartoffel:

Pommefrites, bage, både eller små ovnbagte kryddermarinerede kartofler med skræl






Månedens menu 

januar 2020.
                    

-Broccolisuppe-

Lækker hjemmelavet broccolisuppe toppet med sprød bacon.

Hertil Bollinis hjemmebagte brød


Vinanbefaling

Pinot Grigio Bertoldi - Garda DOC     55/199

Halvtør, mild og let cremet



-Tournedos-

Tournedos svøbt i bacon, hertil dagens ovnbagte garniture.

Serveres med flødekartofler gratineret med mozzzarellaost,

ledsaget af vores lækre rødvinssauce.

Hertil Bollinis salatbar


Vinanbefaling

Semprebon Ripasso Valpolciella Classico Superiore, Italien    279

Blød og charmerende med fin power, klassisk italiensk


eller


Primitivo/ Merlot Campo Marina - Puglia IGT    239

Frugtig, medium kraftig og sharmerende



-Bagte figner-

Bagte figner lagt på vaniljeis drysset med nødder og honning


Vinanbefaling

Kopke Port Romarig - Porto, Portogal    45/269


2 retter kr. 249

3 retter kr. 289






 Stegt flæsk

Ad Libitum

Med persillesauce og hvide kartofler

samt fri salatbar

Kr. 119.-

Børn t.o.m. 11 år Kr. 60.-

Hver tirsdag og onsdag


Spareribs

Ad Libitum

Med steak pommefrites

samt fri salatbar

Kr. 129.-

Børn t.o.m. 11 år Kr. 65.-

Hver torsdag


Køkkenet har åbent hver dag fra kl. 11:00 - 21:30

Telefon 46560095




Se smiley for Hedehusenes Selskabslokaler