bollinis
Helaftensmenuer
Selskaber

Helaftensmenuer

Køkkenet har åbent hver dag fra kl. 11:00 - 21:30

Telefon 46560095

Menu 1

(7 timer)


Husets velkomst


Forretter vælg mellem

Skaldyrscocktail med dressing

Hjemmelavet hønsesalat på ananasring toppet med bacon

Tarteletter med høns i asparges

Serveres med friskbagt brød og smør


Hovedretter vælg mellem

Helstegt Kalvefilet med flødekartofler, grønne bønner

samt sauce af egen sky. Hertil tomatsalat med fetaost.

Helstegt oksefilet med små ovnbagte kryddermarinerede kartofler,

grønsagstærte samt Bollinis salat med dressing

Hvidløgsmarineret kalkunbryst med årstidens garniture hertil

små ovnbagte kryddermarinerede kartofler samt gorgonzolasauce


Desserter vælg mellem

Hjemmelavet Tiramisu

3 slags is toppet med flødeskum, chokoladesauce og frugt

Chokoladekage med vaniljeis


Natmad vælg mellem

Fransk løgsuppe med ostebrød

Frikadeller med kold kartoffelsalat

Porre/skinketærte med tomatsalat


Under middagen serveres husets vine ad libitum

Herefter kaffe/the hertil 1 husets cognac eller Bailey's

Samt chokolade og småkager


Fri bar m/ øl, vin & vand


Pris pr. couvert 649,-

Der skal betales for minimum 20 couverter - på Restaurant Bollinis

Der skal betales for minimum 50 couverter - i Selskabslokalet


Tager din fest mere end 7 timer, koster det kr. 250.- pr. tjenertime, der vil minimum være 2 tjenere.


Menu 3

(7 timer)


Husets velkomst


Forretter vælg mellem

Laksefarseret rødtunge på plukket salat med mild cayenne sauce

Røget helleflynder på plukket salat serveret med krydderurt dressing

Blinis m/ haveørredrogn, hakket løg, lime samt creme fraiche

Serveres med friskbagt brød og smør (dog ikke Blinis)


Hovedretter vælg mellem

Hvidløgsstegt lammefilet serveret med årstidens friske grønt,

smørdampede kartofler samt kraftig lammesky tilsmagt med timian

Rødvinspocheret oksemørbrad, serveret med årstidens grønt,

pommes fondant samt sauce Bordelaise

Helstegt kalvefilet garneret med krebsehaler, serveret med årstidens friske grønt, pommes Hasselbach samt sauce choron



Mellemretter vælg mellem

Primadonna m/syltede peberfrugter

Champagne sorbet

Carpaccio på Rucolasalat og spåner af Parmesan


Desserter vælg mellem

Desserttallerken med, hjemmebagt kage, 3 slags is og friske frugter.

Nøddekurv m/ 3 slags is og frugt.

3 slags ost m/ akaciehonning, kalamata oliven samt knækbrød


Under middagen serveres husets vine ad libitum

Herefter kaffe/the hertil 1 husets cognac eller bailey

Samt chokolade og småkager


Fri bar m/ øl, vin, vand


Natmad vælg mellem

Hummerbisque toppet med flødeskum

Det store luxus pølsebord med alt hvad hjertet begærer

3 snitter med luxus pålæg


Pris pr. couvert 845,-

Der skal betales for minimum 20 couverter - på Restaurant Bollinis

Der skal betales for minimum 50 couverter - i Selskabslokalet


Tager din fest mere end 7 timer, koster det kr. 250.- pr. tjenertime, der vil minimum være 2 tjenere.


Menu 2

(7 timer)


Husets velkomst


Forretter vælg mellem

Italiensk parmaskinke m/ melon.

Tunmousse m/ stenbiderrogn og dressing

Avocado med rejer

Serveres med friskbagt brød og smør


Hovedretter vælg mellem

Helstegt kalvemørbrad med små ovnbagte kryddermarinerede kartofler, dagens garniture samt waldorfsalat hertil gorgonzolasauce

Laksesteak m/ vilde ris, spinat, bagte cherry tomater, oliven samt lime sauce

Helstegt oksemørbrad m/ pomme fondant samt 2 slags sauce,

årstidens friske grøntsager samt Bollinis salat, dertil 2 slags dressing


Desserter vælg mellem

Nøddekurv m/ 3 slags is og frugt.

Desserttallerken m/ is, hjemmebagt kage og frugt.

3 forskellige slags ost


Natmad vælg mellem

Pålægsbuffet m/ 3 slags pålæg samt 2 slags ost hertil brød og smør.

Landgangsbrød

Røde pølser m/ brød, ketchup og stærk sennep.


Under middagen serveres husets vine ad libitum

Herefter kaffe/the hertil 1 husets cognac eller Bailey's

Samt chokolade og småkager


Fri bar m/ øl, vin & vand


Pris pr. couvert 719,-

Der skal betales for minimum 20 couverter - på Restaurant Bollinis

Der skal betales for minimum 50 couverter - i Selskabslokalet



Tager din fest mere end 7 timer, koster det kr. 250.- pr. tjenertime, der vil minimum være 2 tjenere.


Menu 4

(5 timer)


Husets velkomst


Forretter vælg mellem

Laksebombe

Rejecocktail

Parmaskinke med melon

Serveres med friskbagt brød og smør


- Hertil 1 glas SanVigilio Chardonnay -


Hovedretter vælg mellem

Helstegt kalvefilet 

Helstegt kalveculotte

Helstegt lammeculotte

Helstegt oksefilet 


- Hertil 2 glas Rinello Primitivo -


Desserter vælg mellem

Hjemmelavet Tiramisu

3 slags is toppet med flødeskum, chokoladesauce og frugt

Kage med is og frugt


Herefter kaffe/the 

Samt chokolade og småkager


Pris pr. couvert 449,-

Der skal betales for minimum 20 couverter - på Restaurant Bollinis

Der skal betales for minimum 50 couverter - i Selskabslokalet


Tager din fest mere end 5 timer, koster det kr. 250.- pr. tjenertime, der vil minimum være 2 tjenere.


Restaurant Bollinis

Hovedgaden 437, 2640 Hedehusene

Hedehusene´s Selskabslokaler via/Bollinis, Hovedgaden 405

Tlf: 46 56 00 95


Åben hver dag fra kl. 11:00

Køkkenet lukker kl. 21:30


Læs vores persondatapolitik her