Køkkenet har åbent hver dag fra kl. 11:00 - 21:30
Telefon 46560095
Svinekam stegt som vildt, årstidens friske grønt samt waldorffsalat
Kr. 135,-
Gl. daws flæskesteg med hvide og brunede kartofler, rødkål og brun sovs
Kr. 135.-
Hvidløgsmarineret kalkunbryst, årstidens friske grønt
Kr. 135,-
Kogt hamburgryg med årstidens friske grøntsager
Kr. 135,-
Helstegt oksetyndsteg, årstidens friske grøntsager
Kr. 185,-
Okseculotte, årstidens friske grøntsager
Kr. 185,-
Lammesteg serveret med årstidens friske grøntsager
Kr. 185,-
Filet royal af gris hertil lynstegt grønt
Kr. 175,-
Kalvesteg stegt som vildt
Kr. 195,-
Stegt laks, med lynstegt grønt og løse ris
Kr. 175,-
Dampet laks, med årstidens friske grøntsager
Kr. 175,-
Helstegt dyreryg,serveret med ristede svampe og grønsager
Kr. 235,-
Rødvinspocheret oksemørbrad serveret medårstidens grøn
Kr. 205,-
Medaljon af dyrefilet, hertil årstidens friske grønsager, samt sauterede svampe
Kr. 235,-
Beef Wellington med grøntorvets friske grønt
Kr. 195,-
Til alle vores hovedretter har de frit valg mellem
Følgende kartofler
Smørstegte kartofler vendt med rosmarin
Pommes Rösti
Hvide kartofler
Bouillon kartofler
Ovnbagte kartofler
Pommes Hasselback
Grov kartoffelmos med urter
Pommes Rissolé
Samt følgende saucer
champignon-, bearnaise-, peber-, sky-, rødvins- eller gorgonzolasauce.
Der tages forbehold for prisændringer