bollinis
Hovedretter
Selskaber

Hovedretter min. 20 couverter

Køkkenet har åbent hver dag fra kl. 11:00 - 21:30

Telefon 46560095


Svinekam stegt som vildt, årstidens friske grønt samt waldorffsalat

Kr. 135,-

Gl. daws flæskesteg med hvide og brunede kartofler, rødkål og brun sovs

Kr. 135.-

Hvidløgsmarineret kalkunbryst, årstidens friske grønt

Kr. 135,-

Kogt hamburgryg med årstidens friske grøntsager

Kr. 135,-

Helstegt oksetyndsteg, årstidens friske grøntsager

Kr. 185,-

Okseculotte, årstidens friske grøntsager

Kr. 185,-

Lammesteg serveret med årstidens friske grøntsager

Kr. 185,-

Filet royal af gris hertil lynstegt grønt

Kr. 175,-

Kalvesteg stegt som vildt

Kr. 195,-

Stegt laks, med lynstegt grønt og løse ris

Kr. 175,-

Dampet laks, med årstidens friske grøntsager

Kr. 175,-

Helstegt dyreryg,serveret med ristede svampe og grønsager

Kr. 235,-

Rødvinspocheret oksemørbrad serveret medårstidens grøn

Kr. 205,-

Medaljon af dyrefilet, hertil årstidens friske grønsager, samt sauterede svampe

Kr. 235,-

Beef Wellington med grøntorvets friske grønt

Kr. 195,-


Til alle vores hovedretter har de frit valg mellem


Følgende kartofler


Smørstegte kartofler vendt med rosmarin

Pommes Rösti

Hvide kartofler

Bouillon kartofler

Ovnbagte kartofler

Pommes Hasselback

Grov kartoffelmos med urter

Pommes Rissolé


Samt følgende saucer


champignon-, bearnaise-, peber-, sky-, rødvins- eller gorgonzolasauce.


Der tages forbehold for prisændringer

Restaurant Bollinis

Hovedgaden 437, 2640 Hedehusene

Hedehusene´s Selskabslokaler via/Bollinis, Hovedgaden 405

Tlf: 46 56 00 95


Åben hver dag fra kl. 11:00

Køkkenet lukker kl. 21:30


Læs vores persondatapolitik her